Wednesday, December 19, 2012

Foto's Sheena Monnin

Foto's Sheena Monnin

Sheena Monnin
Sheena Monnin is vandaag in het nieuws omdat ze een mageboete van maar liefst 5 miljoen dollar kreeg opgelegd omdat ze de verkiezing van Miss USA corrupt en doorgestoken kaart had genoemd.

Sheena Monnin, die destijds als Miss Pennsylvania deelnam aan Miss USA, uitte haar beschuldigingen in de 'Today Show' en op Facebook.

Sheena Monnin kwam niet door de voorrondes van de verkiezing en zei dat de top vijf al op voorhand vaststond. Omdat ze vond dat de verkiezing doorgestoken kaart was, besloot ze haar titel van Miss Pennsylvania in te leveren.

Eigenlijk kan het ons allemaal niet schelen. We willen gewoon kijken naar de sexy Sheena Monnin.
Sheena Monnin

Sheena Monnin

Sheena Monnin

Sheena Monnin

Sheena Monnin

Sheena Monnin

Sheena Monnin

Wednesday, December 5, 2012

Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou zijn de moordenaars van Richard Nieuwenhuizen

Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou zijn de moordenaars van Richard Nieuwenhuizen

Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou zijn de 3 jongens van 15 en 16 jaar die in de b1 van Nieuw Sloten spelen en afgelopen zondag vreselijk tekeer zijn gegaan op grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

Omdat Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou maar 15 en 16 jaar, gaan ze waarschijnlijk maar 1 respectievelijk 2 jaar gevangenisstraf krijgen. En met een beetje pech mogen ze er na 2/3 van de tijd alweer uit. Het is toch wel heel erg triest dat dat soort acties in Nederland zo lief worden bestraft.

Richard Nieuwenhuizen is maar 41 geworden. Zijn vrouw is weduwe, zijn drie kinderen hebben geen vader meer, alleen maar omdat die drie gasten helemaal gestoord zijn. Agressief, asociaal en onbeschoft. Dat tuig willen we niet in Nederland. Toevallig? zijn ze allemaal geboren met een allochtone afkomst. Maar is dat wel zo toevallig? Ik ben bang dat daar in Nederland, door dit soort gasten, steeds minder tolerant over gedacht wordt. Die gasten weten het voor een heleboel jongens die wel goed zijn, flink te verpesten....

Monday, December 3, 2012

Richard Nieuwenhuizen dood

Richard Nieuwenhuizen dood

Richard Nieuwenhuizen dood
Zo onzettend triest. Het ene moment vlag je nog voor de club van je zoontje. Het andere moment wordt je door een paar voetballers van de tegenpartij in elkaar getrapt. Later op de dag door diezelfde voetballers achterna gezeten. En de volgende dag ben je er gewoon niet meer....

Heel Nederland is terecht verontwaardigd. Richard Nieuwenhuizen is dood. Richard Nieuwenhuizen is door een paar gekken doodgetrapt. Richard Nieuwenhuizen werd maar 41 jaar.

R.I.P. Richard Nieuwenhuizen

 
//PART 2