Sunday, June 17, 2012

Natalia Siwiec is de reden dat ik nu voor Polen ben. Natalia Siwiec is de lekkerste EK fan van 2012

De mooie Natalia Siwiec is de reden dat ik nu voor Polen ben. Natalia Siwiec is de lekkerste EK fan van 2012
Om te zoenen: Natalia Siwiec

Niemand minder dan het Poolse model Natalia Siwiec (29) toonde tot nu toe de diepste decolleté op de tribunes van het EK. In de partij tussen Polen en Rusland (1-1) kwam Natalia voor het eerst in beeld. Het vervolg van haar groeiende populariteit wereldwijd.
De spannende Natalia Siwiec
Natalia Siwiec stond al eens naakt in de Braziliaanse en Poolse Playboy. Het lingeriemodel is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Bovendien kan ze goed overweg met bier. "Als ik na een pint of zeven idiote dingen doe, dan is dat maar zo." Wij willen wel idiote dingen doen met Natalia Siwiec! Wij willen Natalia Siwiec!
De mooie spannende Natalia Siwiec


Wie en wat is Natalia Siwiec?

Natalia Siwiec is gewoon een heel mooie vrouw. Natalia Siwiec heeft een superfiguur. Natalia Siwiec heeft een lekker gebruind kleurtje. Natalia Siwiec heeft een paar geweldige benen. Natalia Siwiec heeft een mooi koppie. En Natalia Siwiec heeft een geweldige lekkere borstpartij. Die ze gelukkig met ons wil delen.
De mooie Natalia Siwiec

Natalia Siwiec

Lingeriemodel Natalia Siwiec

Wednesday, June 13, 2012

Imogen Thomas verwent heel veel mannen met spannende foto's van haar wulpse lichaam

Imogen Thomas verwent heel veel mannen met spannende foto's van haar wulpse lichaam

Imogen Thomas
Imogen Thomas is so sexy!
Ik weet niet waar Imogen Thomas bekender door geworden is: Haar optreden in Big Brother, haar affaire met voetballer Ryan Giggs of haar mooie wulpse rondingen. Ik denk toch het laatste. Telkens weer verbaas ik me erover hoe lekker deze Imogen Thomas is. Ze heeft naast een paar geweldige borsten ook nog eens super mooie benen en billen. En ze weet het. Gelukkig maar, want daarom speelt ze met ons mannen! En dat  vinden wij leuk. Daarom een paar van de leukste Imogen Thomas foto's. Geniet ervan....
Imogen Thomas in spannende bikini

Imogen Thomas van achteren!


Tuesday, June 12, 2012

Estelle Gullit Cruijff is vreemdgegaan.

Estelle Gullit Cruijff is vreemdgegaan.

Ruud Gullit bedrogen door zijn mooie Estelle Cruijff
Estelle Gullit is een leuke lekkere vrouw die veel mannen kan krijgen. Voor het geld hoeft ze niet bij Ruud te blijven. Voor de intimiteit blijkbaar ook niet, want die lijkt ze bij een andere man (Badr Hari) gevonden te hebben. Er zijn genoeg mannen die de mooie Estelle willen geven wat ze verdient!

In elk geval was het niet moeilijk om haar meer aandacht te geven dan Ruud dat deed. Ruud Gullit zag Estelle nog maar 22 dagen per jaar. Ik zou het al erg vinden als ik mijn vriendin 22 dagen per maand zou zien...

Henny Cruijff

Pappa Henny Cruijff heeft misschien niet zo'n goede band met Estelle, maar deze actie van Estelle doet hem heel veel pijn. Hij heeft inmiddels een paar brieven gestuurd waarin hij zijn zorgen uit, maar tot zijn grote teleurstelling reageert Estelle er niet op.

Badr Hari in voorarrest

De man die Estelle een beetje aandacht gaf is Badr Hari. De man die houdt van slaan, beuken, mishandelen en meer van dat soort zaken. Badr Hari doet dat in de ring, maar steeds vaker wordt duidelijk dat ie dat ook buiten de ring doet. Inmiddels zit Badr Hari vast omdat hij uiteindelijk heeft toegegeven dat hij betrokken was bij de meppartij in de ArenA. Estelle moet Badr nu even een tijdje missen. Zijn voorarrest is met 90 dagen verlengd. Badr mag in die tijd ook geen contact met de buitenwereld hebben. Of gevangenisseks dan wel tot de mogelijheden behoort is niet bekend.

Estelle Gullit Cruijff

Estelle Gullit Cruijff is vreemdgegaa

De mooie Estelle Gullit Cruijff
Ruud en Estelle Gullit

Saturday, June 9, 2012

Annie Cooper


Annie Cooper

Very sexy Annie Cooper
Annie Cooper (1983) is een Britse actrice. Op dit moment is ze vooral nieuws omdat ze de vriendin is van de Engelse voetballer Ashley Cole. Dat maakt Annie Cooper meteen een van de meest populaire WAGs van dit moment.

Annie Cooper in a sexy tiny bikini

Annie Cooper is

Annie Cooper

Annie Cooper
-Annie Cooper is een actrice
-Annie Cooper is zangeres
-Annie Cooper is zangeres
-Annie Cooper is geboren in Zweden
-Annie Cooper is een lekkere blondine
-Annie Cooper is de vriendin van Ashley Cole

Wednesday, June 6, 2012

Eindelijk rust voor Martijn en Amanda Krabbé

Eindelijk rust voor Martijn en Amanda Krabbé

Martijn en Amanda Krabbé
Martijn en Amanda Krabbé hebben de afgelopen tijd nogal wat meegemaakt. Een huwelijk wat niet helemaal lekker liep. Amanda die in het verleden een geheime minnaar had. Een Tessa van Leijenhorst die Martijn voor zichzelf wil hebben en als dat niet lukt, klaagt ze hem aan voor verkrachting. Amanda Krabbé heeft Martijn ondanks alles geweldig goed gesteund. Ze ging compleet naakt in de playboy wat verrassend mooie foto's opleverde. Velen hadden niet het geweledig mooie lichaam verwacht achter de voornamelijk saaie uitstraling die ze had.
Martijn en Amanda Krabbé weer gelukkig samen

Maar nu lezen we dan het bericht dat de twee weer samen in 1 huis wonen. De Telegraaf weet te melden day Martijn Krabbé weer bij zijn gezin woont en dat het gezinnetje weer compleet is. Heel knap om niet voor de makkelijkste weg te kiezen!  

Tuesday, June 5, 2012

Octomom Nadya Suleman heeft een nieuwe look

Octomom Nadya Suleman heeft een nieuwe look

Dat de octomom Nady Suleman, moeder van de achtling het financieel moeilijk heeft, hebben we allemaal gehoord. Dat ze verschillende lucratieve aanbiedingen heeft gehad om haar financiele zorgen in een klap te kunnen vergeten weten we ook.

Inmiddels is duidelijk dat de octomom op eeen van die aanbiedingen is ingegaan. En met de looks die ze had zou dat niet erg lukken. Maar met deze nieuwe look blijkt octomom waar voor haar geld te zijn: Oordeel zelf.
De nieuwe look van Octomom Nady Suleman

Tulisa Contostavlos beroemd vanwege seks

Tulisa Contostavlos beroemd vanwege seks

Tulisa Contostavlos
De mooie Tulisa Contostavlos (Britse hiphopband N-Dubz) wordt steeds beroemder. Niet vanwege de prestaties van haar met haar hiphopband, maar vanwege andere prestaties.
Tulisa Contostavlos

Zo is er onlangs een sekstape opgedoken, waarin te zien is dat Tulisa Contostavlos een man bevredigt terwijl zij op haar knieën zit. Dat zou zijn gebeurt na een optreden van Tulisa Contostavlos en het gebeurde op een openbare plek.

Tulisa Contostavlos

Daarnaast is ze ook nog eens opgepakt op een vliegveld omdat haar tril-tor spontaan begon te trillen. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze er extra sterke batterijen in had gedaan...

Tulisa Contostavlos

Verder is Tulisa Contostavlos natuurlijk ook gewoon een leuk om naar te kijken!

Sexy Gina Lisa Lohfink verleide Duitse international Jérôme Boateng

Sexy Gina Lisa Lohfink verleide Duitse international Jérôme Boateng

Gina Lisa Lohfink

Jérôme Boateng en Gina Lisa Lohfink, die bekend is van haar optreden in "Germany's next Topmodel", zouden elkaar zondagnacht om twee uur hebben ontmoet in de bar van een hotel in Berlijn waar de international met wat vrienden zat.
Gina Lisa Lohfink

Gina Lisa Lohfink
Gina Lisa Lohfink zegt: "Boateng had gehoord dat ik in de stad ben en wilde mij leren kennen. Om twee uur hebben we elkaar ontmoet in de bar van het hotel. Later zijn we met zijn drieën naar mijn kamer gegaan. Daar hebben we met elkaar gesproken." Ja ja... Iedereen snapt dat Boateng Gina Lisa wilde ontmoeten. Maar niet voor een leuk gesprek natuurlijk. Die wilde haar gewoon een lekkere beurt geven. Blijkbaar ging het ook nog eens om een trio.

Sexy Gina Lisa Lohfink van top tot teen: Lekker!

De mooie, spannende Gina Lisa Lohfink verscheen eerder al in vol ornaat in de Duitse playboy. Die playbot moet Boateng gelezen hebben.

Sunday, June 3, 2012

Edgar David kan buiten het veld ook nog aardig scoren! Die Olcay Gulsen mag er trouwens echt wel wezen

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen
Edgar David kan buiten het veld ook nog aardig scoren! Hij heeft zijn mooie vriendin Olcay Gulsen bedonderd, maar ze blijft bij hem.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen in sexy EK jurkje
Heel knap van Edgar. Die Olcay Gulsen mag er trouwens echt wel wezen. Ze heeft een prachtig bedrijf en een prachtig lijf! Ik denk dat genoeg mannen in de rij staan voor een date met Olcay.

En dat zal ook wel gebeuren want Olcay Gulsen en Edgar Davids hebben na drie jaar een punt gezet achter hun relatie. Olcay Gulsen is weer beschikbaar.

 
//PART 2