Sunday, October 16, 2011

Vanity Harteveld hangt een zielig verhaal op. Urby Emanuelson wordt een beetje zwart gemaakt door Vanity, maar aan elk triest verhaal zitten 2 kanten. Urby heeft zijn verhaal nog niet verteld.


Vanity Harteveld hangt een zielig verhaal op.

Urby Emanuelson wordt een beetje zwart gemaakt door Vanity, maar aan elk triest verhaal zitten 2 kanten. Urby heeft zijn verhaal nog niet verteld.
Vanity Harteveld

Een vader zal niet zomaar zijn kinderen op straat zetten. Dat doet de gemiddelde jan modaal niet, en iemand die genoeg geld heeft als Emanuelson, zal dat zeker niet doen. Bovendien weet Emanuelson ook wel dat als hij dat zomaar zou doen hij ook nog eens door de media te kakken gezet zal worden. En dat is wat er nu gebeurt. Zijn ex Vanity hangt een zielig verhaal op, en weet daarbij heel goed op de emoties in te spelen door hun kleine kinderen daarbij te betrekken.

Vanity Harteveld
De Telegraaf helpt haar daar ook nog eens bij door te melden dat Vanity 'telkens in snikken uitbarst'. Ik denk dat Vanity de boel besodemietert, dat Urby haar genoeg mogelijke oplossingen heeft geboden, en ZEKER zijn eigen kinderen beschermt.

Of zouden het toch de kinderen van een andere vader zijn is dat misschien de reden....

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2